İçeriğe geç

Youtube Dunya Rekoru Kimde

YouTube dünya rekoru kimde?

Amerikalı YouTuber ve iş adamı MrBeast, 316 milyon aboneyle (Eylül 2024 itibarıyla) YouTube’un en çok aboneye sahip kanalıdır.

YouTube izlenme rekoru kaç?

İşte o video: Baby Shark Dance. Evet, bu çocuk şarkısı, daha doğrusu ağlayan çocuğu susturan şarkı, şu ana kadar 14 milyar izlenmeyle dünyanın en çok izlenen videosu.

YouTube en çok hangi ülkelerde izleniyor?

YouTube’un en çok kullanıldığı ülkeler arasında Hindistan 467 milyon kullanıcıyla ilk sırada yer alıyor. Hindistan’ı 247 milyon kullanıcıyla ABD takip ediyor. Türkiye 57 milyondan fazla kullanıcıyla 11. sırada yer alıyor. Platform kullanıcılarının yüzde 53,9’u erkek, yüzde 46,1’i ise kadın.

YouTube’un ilk videosu nedir?

İlk YouTube videosu “Me at the zoo” (Hayvanat bahçesinde ben) başlığını taşıyordu ve sitenin kurucu ortaklarından biri olan Jawed Karim tarafından San Diego Hayvanat Bahçesi’nde çekilip paylaşıldı. Video sitede 23 Nisan 2005’te paylaşıldı ve bugün hala izlenebiliyor. YouTube, Mayıs 2005’te beta sürümünü yayınladı.

YouTube 1’si kim Türkiye?

En çok aboneye sahip Türkiye merkezli YouTube kanallarının listesiSiparişKanalDil1BETER BÖCÜKTürkçe2netd musicTürkçe3Koray ZeynepTürkçe4CZN BurakTürkçe21 satır daha

YouTube’un kralı kim?

Mr Beast, doğduğu dünyada, annesinin haberi olmadan odasına kapanmış, oyun videoları çekerek, günümüz YouTube’unda en çok üretilen, en pahalı ve en çok izlenen işlere imza atan bir adam.

YouTube’daki en uzun video kaç saat?

Video uzunluğu sınırınızı artırın. Varsayılan olarak, 15 dakikaya kadar uzunlukta videolar yükleyebilirsiniz.

YouTube 100 izlenme ne kadar?

YouTube görüntüleme ücretleri ve para kazanma nedir? Görüntüleme sayısına göre tahmini ücret1005 TL100050 TL10000500 TL1000005000 TL1 ek satır•17 Ocak 2023

Baby Shark ne kadar kazandı?

Tüm görüntülemeleri toplarsanız, Baby Shark’ın izlenme süresi 30.000 yıldır. Şarkı, Pinkfong’un yalnızca YouTube’dan 5,2 milyon dolar gelir elde etmesine yardımcı oldu.

Amerika 1000 izlenme kaç TL?

AdSense ile YouTube’dan para kazanma potansiyeli kanaldan kanala değişir, ancak YouTuber’ların 1.000 izleyici görüntülemesi başına yaklaşık 3 ila 10 dolar kazandığı tahmin edilmektedir. Bu da günde 10 dolar demektir.

YouTube 1 milyon görüntüleme kaç TL?

YouTube platformu, bin görüntüleme başına ortalama 0,5 ila 2 dolar ödüyor. Fiyatlar içerik türüne göre değişiyor. Buna göre, 1 milyon görüntülemeye ulaşan bir kullanıcı ortalama 4.000 ila 40.000 dolar kazanabiliyor.

YouTube kimin elinde?

YouTube’un icadı YouTube, 2005 yılında Steve Chen, Chad Hurley ve Jawed Karim tarafından kuruldu. Bu üç girişimci, videoları internette paylaşmanın daha kolay ve daha erişilebilir bir yolu olması gerektiğine inanıyordu.

İlk YouTuber kimdir Türk?

Türkiye’nin ilk YouTuber’ı Volkan Öge aldığı teklifleri anlattı! 10 Aralık 2023

Dünyadaki ilk YouTuber kim?

YouTube, YouTuber’ları hayranlarıyla bir araya getiren etkinlikler düzenler. YouTube’un kurucu ortağı Jawed Karim, ilk YouTube kanalı olan “Jawed”i 23 Nisan 2005’te kurdu. En fazla aboneye sahip kanal T-Series şirketi olmasına rağmen, Mr.Beast YouTube’da en fazla aboneye sahip bireysel YouTuber’dır.

YouTube’yi ilk yükleyen kişi ne izliyordu?

Popüler video paylaşım sitesi YouTube’un kurucu ortağı ve siteye video yükleyen ilk kişidir. Eski bir PayPal çalışanıdır. “Me at the zoo” başlıklı bu açılış videosu, Aralık 2021 itibarıyla 245 milyondan fazla kez izlendi.

YouTube’da en çok kazanan kim?

Rapora göre, dikkat çeken videoları olan en çok kazanan YouTuber MrBeast. Videolarına seslendirme yaparak ve takipçilerine para dağıtarak dünya çapında ünlenen içerik üreticisinin 82 milyon dolar gelir elde ettiği tahmin ediliyor.

YouTube 100.000 abone kaç TL?

Ortalama olarak 100.000 aktif abonesi olan bir YouTuber 330 ila 7.500 dolar arasında kazanabiliyor.

Lisa ne rekoru kırdı?

“BLACKPINK grubunun bir üyesi olan LISA, Guinness Dünya Rekorları tarafından resmen sekiz kategoride listelendi. İngiliz Guinness Dünya Rekorları’nın 27’sine göre, “MONEY” Spotify’da 1 milyar dinlenmeyi aştı ve yeni bir dünya rekoru kırdı!”

Dünyanın en zengin YouTuberı kimdir?

Video başına 1,87 milyon dolar kazanan MrBeast (Jimmy Donaldson) listenin başında yer alıyor. 168 milyon takipçisi olan MrBeast, Amerika Birleşik Devletleri’nden. 13 yaşında YouTube’a video yüklemeye başlayan Donaldson, yardım kampanyaları düzenliyor ve eğlenceli videolar çekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir